Debby_baars

HEY YOU!

Als kind imiteerde ik altijd foutloos televisie- of radioreclames. ‘Onthoud je nog nuttige dingen?’ hoorde ik dan van mijn moeder. Maar jaren later viel alles op zijn plek. Creatieve, pakkende, doordachte communicatie uitingen bleven bij mij hangen. En nu maak ik ze -in alle vormen en maten- zelf.


Van de opleiding Ruimtelijke Presentatie en Communicatie, naar de Associate Degree Crossmediale communicatie, sloot ik dit af met de Bachelor communicatie. Inderdaad, ik ben deze 8 jaar niet van het communicatie pad afgeweken. Het sprak dan ook voor zich om dit pad na deze periode onder mijn eigen naam te blijven bewandelen.Op 1 januari 2020 liet ik Baars Crossmedia het levenslicht zien. Hier kan je terecht voor een compleet crossmediaal communicatieplan of slechts een zetje in de goede richting.


Samen bedenken we jouw verhaal, hoe je het gaat vertellen, aan wie en waarom. We maken jouw ideeën en ambities zichtbaar én tastbaar.

Bij Baars Crossmedia mag je vertrouwen op...

 Professioneel

Afspraken over jouw organisatie zijn belangrijk en hier gaan we zorgvuldig mee om. Baars Crossmedia komt afspraken na en gaat discreet om met informatie en documentatie van jouw bedrijf. 

Creatief

Geen vraag is te gek om niet te mogen stellen. Samen lopen we langs alle mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijf op een unieke, creatieve manier op de kaart te zetten.

Flexibel

We stellen ons vizier constant scherp op jouw identiteit en boodschap. Moeten we daarvoor bijschaven, aanpassen of omgooien? Dan doen we dat. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Enthousiast

Baars Crossmedia verrast je graag met nieuwe ideeën en steekt je aan met een flinke dosis energie.